Escoles i instituts

Realitzem activitats escolars en matèria de reciclatge, prevenció de residus, compostatge, contaminació acústica i atmosfèrica, estalvi d'energia i itineraris escolars de natura.

 

Dissenyem activitats escolars sota demanda del client.

 

Destaquem: 

  • Activitats de compostatge, adaptades als diferents cicles escolars d'educació primària i secundària adreçades tant per iniciar aquesta pràctica a l'escola com per ampliar coneixements. 
  • Activitat sobre la contaminació acústica adreçada a alumnes de 5è i 6è. Es tracta d'un taller pensat amb l'objectiu d'educar l'actitud personal davant el so i el soroll i promoure el civisme i la necessitat de reduir el nivell sonor ambiental. Inclou, entre d'altres, aprendre a utilitzar un sonòmetre en diferents situacions quotidianes, interpretar els resultats obtinguts i treure conclusions. 
  • El Mercat d'intercanvi. Activitat de recent creació enfocada als cicles d'educació primària on s'il·lustra digitalment el concepte d'intercanviar i de fomentar el consum responsable i sostenible, finalitzant amb un mercat escolar d'intercanvi.

 

Contacte

Copia el codi de la imatge.
Cryptographp PictureReload
Vine a gaudir de la brama del cérvol. Organitza: Ambiens Certificació de Qualitat: Bureau Veritas